Tuesday 3 September 2013

Bydlím pod stolem!

Ježto teď budu až do konce září existovat v Česku a dosavadní pronájem v Coventry mi končil už v srpnu, musela jsem si sbalit svých...ehm...no pět švestek to fakt nebylo... prostě své belongingy a možná i nějaké longingy a někam je uskladnit než se na podzim vrátím do Coventry a nastěhuju je do svého příštího bydla.

Jak se při stěhovnání vždycky ukáže, je nutné učinit nadsazený odhad, a pak ho ještě vynásobit třemi, aby se člověk přiblížil skutečnému množství věcí které vlastní a potřebuje přestěhovat. Obzvlášť tentokrát mě to překvapilo, protože do Coventry jsem se odstěhovala z větší části v jednom batohu...

V průběhu stěhování se dokonce ukázalo, že mám víc věcí než zavazadel a byla jsem nucena si pořídit nové skladovací krabice. Jsou naprosto luxusní - na kolečkách a dokonce vyrobené v UK, akorát je na nich napsáno "pro organizovaný život". Tak se bojím, jestli nepřestanou fungovat až zjistí, že můj život je převážně neorganizovaný...

Části mých věcí naštěstí už v červnu poskytl útočiště Štěpán, za což jsem mu nesmírně zavázána, protože na kytaru a šicí stroj už místo fakt nezbylo... No a ten zbytek jsem minulý týden odstěhovala do na univerzitu pod svůj stůl. 

Výhružný mail od paní, která se doktorandy stará, o tom, jak máme mít v kanclu pořádek a neskladovat tam věci, které pro práci nepotřebujeme, přišel asi týden předtím...tak doufám, že někdy nepůjde zkontrolovat, jestli se jejími radami řídíme :-)